igår/Idag:)


Igår var jag med Bella först så Färgade vi bellas hår rött och sen så fick ja en röd slinga i håret :Dfin fint!:D
Sen kom Timmy och Hallden och Tel och hämtade oss ja åkte med hallden för I timmys nya bil så finns de inge baksäte:) Bilen var fin :) Sen åkte vi runt till Pilängen och sen mässan och där träffade ja massa roligt folk:) sen sova ja hos bella o timmy i natt och idag ska vi gå på bio =)

seg dag..

Idag har skoldagen vart seg. Den har inte gått snabbt om man säger så.. Imorron så har vi skolfoto fyfan vad hemskt!!
Nu sitter jag och målar till Fredrik eller jag har börjat på de ja har lovat honom att göra:) så vi får se hur det blir med det:)

Ja vad händer idag då?:S Vill hitta på något kul ....


Måndag.



Idag är det måndag lite skönt efter helgen att komma tillbaka till skolan och träffa allt folk:)
Idag har ja vart hos madicken och tittat på lille bebisen såå sööt :) Så satt vi ute och snackade skit de var skönt att prata av sig lite:)
Sen efter de så gick ja förbi bella och plockade upp henne sen följde hon med hem till mig och nu har vi suttit och tittat på svenska hollwood fruar eller vad de heter:)
I Morron äre skola igen:) på onsdag ska vi få en ny tjej i våran klass de blir säkert trevligt:)

Jag och bella sitter och pratar om när jag blir 18 och hon är 20 så kommer de bli guld!
Och att nästa sommar ska vi kanske åka utomlands tillsammans med hela släkten de kommer bli nice jag och bella på stranden men alla boys;) haha

Gårdagen:D


Igår var ja med bella och robert och hans tjej sabina ett tag sen kom pappa och hämtade mig på mässan:) sen åkte vi till Vevhuset och sen var vi där ett bra tag eller ja hela kvällen:) träffade massa trevligt o fulla folk =)
kom hem vid halv 3 typ :) sen vaknade jag vid halv 6 av att oskar ringde och sa att han hade kommit hem precis. Haha knäppis:) <3

Skönt


Skön dag idag har inte gått så länge iskolan gick bara till halv 2=)
Sen åkte jag till gården det var jätte länge sen träffade massa roliga människor som man inte har träffat på länge :)
Imorron är det HELG!! skönt skönt! Behöver lite helg och jag tror ja behöver rensa skallen lite hänt så mkt grejer.. :( </3 Fitta på allt nu!

Bella här<3




Skolan först slutade tidigt sen åkte ja hem och sen vid 5 gick jag och möte bella vid min skola. Sen gick jag och hon hem till mig och vi har bara legat i soffan hela dagen/kvällen Haha =) skönt att ha henne här!=)
Hon ska sooova hos mig mysmys=)
Imorron börjar man halv 9 jobbigt jobbigt:) haha Nattii nattii


=)


Nu känns allt mycket bättre när man vet helt hur allt har vart med allt. Nu är Evelina lite gladare!=)<3

<3



Åå ny måndag ny vecka nytt allt för fan!!! Orkar fan inte med skolan är redan skoltrött haha
Idag ska ja träffa Toooobbbee:D min kåmpis det var länge sen vi sågs :) Kulkul:)
slutar kvart över ett idag nice och sen nu så börjar ja ju 10.15 det är nice:)



Nu vet jag vad du känner iallafall nu blir det lite lättare<3

gårdagen..



Igår fick ja äntligen gå ut det var jätte skönt.. Jag gick upp på stan och träffade lite folk sen så gick jag hem och åt lite sen kom pappa och Robban och hämtade mig och då åkte vi till Mullhyttan. Världens party där:) Träffade Ronny där det kanske inte var det bästa jag skulle ha gjort igår.... Jag träffade massa andra roliga människor=) Det var guld! Vi kom hem vig 3 i natt var helt död=)


Det finns inte så mkt och säga.. Jag vet inte vad ja ska tro nu.. Det du sa till mig igår jag tror inte ett skit på det! Att säga att man inte ska göra en sak och sen vänder du dig om och gör det direkt det är jävligt dåligstil!...
Jag vet inte vad ja ska säga....

skolan..



Idag har det vart en guld dag den har inte vart så lång hade bara bild på morgonen sen så åt ja och sen hem:)
Sköönt med helg kan man bara ta de lugnt och så:)
Och sen ikv så kanske ronny kommer hit en stund =) mys mys=)<3

sjuk..



Sjuk"/ var hemma från skolan idag piss tråkigt:( igår var Ronny här trevligt:) Vi tittade på film och idol en stund hahaha:)
Idag har Kroon vart här ett tag och vi tittade på film och nu sitter ja här har piss tråkigt:( Imorron ska ja väl gå till skolan orkar fan inte sitta inne. :)
Det är ett guld väder ute:) Beatuiful day!!

Sexlektioner alltid lika kul hahahha.. :)



Ja sexlektioner är ju alltid kul att lyssna på :) och när men känner att man bara vill!!!:D hahaha :)
Ja har klippit till luggen lite idag och så har ja tittat på Idol men lillsyrran :) Imorron skola igen=)
Och ja vettefan om ja orkar med något längre killar killar:S





Den stora frågan!!



Är så jävla trött på falska personer som säger att dom ska göra saker och sen skiter i det!
+ Killar de ska vi inte änns snacka om dom som inte kan bestämma sej.. Falska förhoppningar någon som har hört talas om det, det är det som är det jävliga med vissa att men inte förstår vad vissa vill.. 

Alla vänner har man aldrig kvar. Visa tror man att man har men igentligen så finns dom inte.. Dom säger att man är den bästa som har hänt en men igentligen så är det bara lögn. Visa säger bara så för att vara snäll men vilka är dom riktiga vännerna som man alltid kommer ha kvar? Det är DEN STORA FRÅGAN!! :D


Vissa är speciella!<3


You make my day<3...



Det har vart en rätt skön dag iskolan idag =) och när ja kom hem så har ja städat garderoben eller hur fan de stavas=) och sen kom ronny och vi har tittat på film och sen tittat på lite tv nice nice;) imorron har ja inte så lång dag det är skönt ja ska träffa larsson en snabbis efter skolan :) sen hem :D

You make my day!<3

äntligen internet!:D





Nu har ja äntligen fått tillbaka mitt internet nice nice:) imorron skolan det är väl sisådär då:S Men börjar kvart över 10 de är nice:)
Idag har ja vart på kalas lite alicia hade kalas :) sen träffade ja Bella och ronny var här med=) hihi bella lånade ett par sexiga stövlar av oss och sovsäck och liggunderlag nu ska hon bli en friluft människa:D hahahah<3

Du förstör bara för mig hela tiden!!



Takida - As You Die.


RSS 2.0