Skolan igen Efter sjukan..





Japp nu har man vart sjuk en vecka men i helgen har man vart ute :) hehe man blir ju frisk till helgen Klart! :)
Imorron är det skola igen jobbigt jobbigt:S ska åka till madicken på morgonen innan skolan för kommer så tidigt in till stan :)
Haft en kanon helg! Vart med Henke o Alla muppar :)
I fredags var vi i garaget o sen så åkte vi o släppte av alla på Bigarna o så åkte ja med simon hem igen o han släppte av mig hemma sen åkte han vidare o körde folk :)
Lördagen Så Åkte jag o Henke in till stan en stund på dagen o lämnade busskort o lite så till madicken :) Sen åkte vi till garaget igen o var där en stund o sen blev det in till staden:) och åkte runt massa :) var inte så kul men trevligt folk var det ! :) Kom hem vid halv 4 då var man lite trött :) Sen så var det någon som ringde o väckte en i morse vid 10 jo det var madicken som hade tråkigt haha fortfarande full var hon :) knäppis:) Sen ringde Henke vid 1 o sa att han var utanför mig o jag låg fortfarande i sängen :S snacka om stress upp hehe :) sen Åkte vi till Isen o tittade när massa körde kul var det ! =) Sen blev det garaget o satt där en stund när dom struvade o så, Sem fick Simon en idé att vi skulle köra Kurajuma ute haha med Bilarna haha så vi gjorde det var inte så jävla roligt men men :) sen nu så ligger man och bara tar de lugnt in för skolan imorron JOBBIGT JOBBIGT !!


Bilder kommer från helgen...

Kyss o smek ;)  / Evelina  

Sjuk!




Hatar
verkligen att vara sjuk.. Nu har jag vart det sen i höstast fram o tillbaka men har inte blivit bra än :( och nu har jag legat inne sen i söndags Jag håller på och dör kan man lugnt säga !! Myror i brallan!
Så snällt av simon och bränna ut några filmer åt mig. Det blev Sommaren med Göran och Avatar och 2012.
Avatar var inte så bra tyckte jag lite svår.. Och 2012 var bra men inte jätte bra :) och Sommaren med Göran var sådär ingen höjdare direkt. :) Idag kanske henke kommer hit en stund länge sen jag träffade honom :( Det har vart lite jobbigt! Saknad! Blir ingen skola imorgon heller tråkigt :( mamma vill att ja ska bli frisk men ja känner mig inte så hängig men de är väl att ja har ont i hela kroppen och mamma trodde ja hade lugnenflamation men det var ett virus jag hade i kroppen men fick något mot hostan så jag blir helt groggiiii :D hahah As nice :) Känns som att sväva på moln ;) haha!!! Nu ligger man i soffan och tittar på Barnkanalen finns inte så mycket annat att titta på på tv.. :( Få se hur dagen/ helgen blir allt verkar bli så konstigt nu förtiden med allt ..


En Stor saknad! <3

Madicken! <3

Sitter hemma hos Madicken :)
Idag har jag vart med Madicken och vi har ätit och massa, först kom jag till henne vid 2 och sen åt vi och sen så åkte vi ut till hennes häst hon hade insläpp. Sen åkte vi hem till henne och Malin hennes syster kom hit och sen lagade vi mat och sen gjorde vi oss i ordning och sen gick vi hem till Malin och dom gjorde sig mer i ordning med kläder o smink och sånt där hehe.. Sen kom det massa folk dit och så satt vi där och nu så gick vi hit och sitter och lyssnar på musik:) så blire att sova :) skriver imorgon igen :)

Mycket som händer i Livet..

Igår var det kaos hemma verkligen! Först gick spisen sönder när vi lagade mat de small som fan höll på att dö!
Sen så började belysningen i huset bli svagare o ljusare hela tiden och sen när mamma skulle öppna frysen så small de i hela huset och allt slocknade. Så mamma ringde morbror bra de ! Han kom hit och tittade och sa att det hade gått proppar o säkringar. Sen bytte han de så allt fungerade igen förutom Spisen så vi drog fram den och tittade var de var för fel och då hade fela jävla kontaktutaget brunit upp ( bra där) ! Man funderar fan på om hyresvärden ska ta dö på oss?! Ja juste så gick tvättmaskinen sönder i förrgår också, så de är vatten i hela källaren.. Så jag och mamma fick tvätta igår i badkaret haha! tur att man inte levde för 1000 år sen när man gjorde de skulle dö då as jobbigt !! Fattar inte att Bella klarar av det.. <3
Idag var de en jobbig dag iskolan vet inte varför men var de bara men hade ju Madicken där  som tur var blev ju dissad av Sara o Alexandra (taskigt) :) Sen följde jag med madicken hem så åkte vi och storhandlade med hennes mamma o hennes bror o sötnosen! Sen kom henrik och hämtade mig Så åkte vi ut till odensbaken till garaget men de tog ju 1 timme eller mer att komma dit hans bil kronglade rätt mycket! Vi åkte typ 5 meter sen dog den.. Jobbigt jobbigt..
Sen så fixade han lite men de gick inte så bra så vi åkte därifrån med annan bil så henke kunde släppa av mig hemma så ja kunde hinna duscha och allt innan jag skulle sova men blev ju inte att sova man är ju inte trött..
I morgon är det Fredag jätte skönt de har jag längtat efter mycket!! Är redan trött på skolan och det har bara gått en vecka sen vi började efter lovet.. Då är man trött på skolan som fan!!
I morron slutar men tidigt skönt men har ingen dålig dag iallafall har bara bild o det är ju kul ! Senare på kvällen ska jag vara med henrik :) <3

Ne nu blir det att försöka sova lite kanske ;)


Allt och inget!! <3

Nu har skolan börjat jobbigt jobbigt inte kul. De roliga är väl att Sara började i min klass idag. Hehe..
Det känns piss om jag inte klara av de här med Matten då vet jag inte vad jag gör! Tänker fan inte gå på IV ett år till den värsta skolan ja någonsin gått på!! Men måste tänka posetivt att jag ska klara det! :) Hehe..
Idag har jag vart hos mormor och ätit lite mat med mamma o Alicia, sen åkte vi till Nettan (mammas kusin) Alicia skulle få en telefon av henne en likadan som min roligt för henne. Och så spelade vi Wiie eller hur det stavas o åt glass mys mys! =) Nu ligger jag i sängen och tittar på tv och sitter här vid datorn och skriver av mig lite..


Jag är så trött på vissa folk som inte kan sköta sitt egna liv som måste lägga sig i andras och snacka massa jävla skit snack!


Nu ska jag lägga upp lite bilder från lovet :)




Jag o Madicken på väg till Hällabrottet!




Gelo och Ogge när vi var ute och åkte massa :)




Simon :)



Bullen som körde :D hehe



Henrik! <3

Ne nu får det bli lite Tv tittande och så =) skolan imorron ju man går ju den längsta dagen imorron halv 3 whhiiei =) hehe

// Evelina


Rolig helg/ Vecka:)




Haft en trevligt vecka o en jätte trevlig helg med mycket roligt folk o massa musik och så :)
Jobbigt att skolan börjar på måndag, bara några timmar kvar de känns väldigt jobbigt inte som man har längta till precis :(
Så ska man flytta snart till lännäs vet inte riktigt när men det kommer snart innan februari det blir kul för man har ju aldrig flyttat förut:) hehe nu blir det landet den här gången o inte stan :) Finns mycket roligt folk här ute :) muppar också för den delen också, Men de är alltid kul med det med :)
Ne nu ska jag sova kom nyss hem ju blir inte mycket sömn de här :) men de får man tåla:)
God natt ! <3


Jaha Nu är Julen äntligen över!


Nu är julen och allt över jätte skönt!!
Japp jag fick bra julklappar i allafall och ja hade en jätte bra Nyårsafton med bästa Bella! Mys mys!
Bella har sovit hos mig i några dagar nu men igår lämnade hon mig igen:( men ja klara mig ett tag men snart ska hon lämna mig igen hon ska utomlands i 2 veckor kommer döö!!
Ja nu börjar man snart skolan jobbigt jobbigt:( börjar helvetet igen:S

Du gör det så jävla bra allt!!<33

RSS 2.0