31 juli 2010

Nu sitter jag i rättvik i Lars förrtält och knappar lite på datorn :) henke och dom har vart och handlat lite så det blir korv med bröd ikväll och äta :)
Idag har vi åkte och tittat lite på stan och igår så tog det 9 timmar och komma upp till rättvik haha vi stannade och gjorde fan allt. :)
Så vi får se vad det blir ikväll :) Vet att jag ska träffa Elin från Mora roligt :) Vi fick sova i Lars förrtält det är snällt. Solen börjar titta fram lite det är skönt! Fan det är ju inte roligt att det regnar hela tin.. :P
Nu ska jag prata lite med dom andra :) 



30 Juli 2010




Bye Bye Bye
nu drar vi till rättvik :) skriver när jag kommer hem hur det vart! :D


28 Juli 2010

Nu var det några dagar sen jag skrev igen :) Men men ..
Igår så åkte jag från henke in till stan och så skulle jag kolla om det fanns någon tvättid och det fanns det fan inte jävla skit! Och en annan sak också jag fick min första lön, det kändes så jävla bra! Så köpte två nya tröjor på carlings ÄLSKAR den affären!! Sen så träffade jag lilla Henke och vi gick lite på stan sen träffade vi Jonis och någon tjej.
Sen så träffade jag bella en snabbis och sen så träffade jag rövis en snabbis på vägen hem och så hämtade jag lite kläder och sen kom Johan och Victor och körde mig till pappa snällt av dom =) Och Idag så åkte jag och pappa till Mantorp för pappa skulle köra dragrace :) hans bästa tid var 11.88 något det är rätt bra tycker jag iallafall! :) Och sen vid 6 så åkte vi till vadstena och tittade på massa bilar mycket folk och mycket bilar mer bilar än var det brukar vara på en träffa tyckte jag och pappa iallafall. Och i vadstena så träffade jag några gamla kompisar från Nynäshamn Jonas och linnea och jennie det var jätte kul att träffa dom för ja har inte träffat dom på 1 och ett halv år typ.
Sen vid 8 så for jag och pappa hemåt mot örebro! Han släppte av mig hemma hos mamma för ja skulle packa och duscha och lite så innan Henkii kom och hämta och mig sen så handlade vi lite på statoil och sen när vi var i ekeby-almby så fick vi soppatorsk och då kom gelo och hjälpte oss snällt! Nu håller jag på och färgar luggen vi får se hur det ser ut den här gången första gången så blev det inte så bra var typ brun-gul-röd i luggen, men nu är färgen i igen så ska se om en stund hur det har blivit annars är det bara att färga över. Lägger upp bilder senare på hur det blev. men nu kommer några bilder från idag i mantorp på pappa.















22 Juli 2010



Japp igår så jobbade jag min sista dag skönt! Efter det så hämtade Henke mig och vi åkte och fixade biljetter till Nationalteatern som han skulle gå på sen så blev vi hämtade av simon sen blev det stan avsläppt hos mamma och duscha sen gick jag hem till Bella och där satt vi och pratade en stund så kom gerhke förbi och sa hej och sen så gjorde vi oss i ordning och simon och gelo och makke kom och hämtade oss sen blev det att glid runt på stan och pisspaus var det överallt haha dom har ju liten blåsa kan man ju lugnt säga haha.
Sen ringde Henke så vi åkte och hämtade upp honom sen åkte vi runt lite över stan sen så gick jag och bella hem. När man kom hem så hade man två party pinglor som kom hem från krogen Mamma och Karin kul kul :)
Idag så ska man fira Mathilda som fyller 18 år roligt för henne men jag är avensjuk som fan!! Men det är inte många månader tills jag fyller 18 ! :D

Det är så svårt ibland jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig..
Du gör det svårt för mig med..

15 juni 2010

Jaha nu har man jobbat snart 2 veckor bara imorgon kvar skööönt! inte för jag har gaft tråkigt på jobbet men ja är så jävla trött :) Fan på det där jobbet skrattar man hela tiden, det är bara att man har roligt på jobbet !
Ja så nu när jag jobbat i kumla så har jag bo hemma hos hallden :p trevligt även om vi oftast inte är hemma samtidigt :p
Imorgon så blir det frukost på sveas och lunch på sibyla nice :)
Längtar hem till mamma som fan gör jag !! Det är ju skönt att vara borta ett tag men sen efter ett tag blir det jobbigt när det inte är änns egna hem men kan ju inte göra allt när man är bört tillexempel gå naken :p inte för jag gör det hemma men ändå :P hehe ne nu blir det kankse se en film eller lägga sig :p hehe
nattiii <3

9 Juli 2010



Nu har man precis gått upp, riktigt jobbigt att gå upp så tidigt idag men jag måste kämpa det är bara några timmar kvar tills den här dagen är sluta! Sen då kommer henke och hämtar mig och sen drar vi och packar ihop det sista och sen blir det att dra iväg till power meet !! Det ska bli jätte kul hoppas ja !! Något jag sett i fram i mot under hela året!
Men nu ska ja äta upp frukosten och sen dra iväg till jobbet kanske hinner skriva lite senare innan vi åker det får vi se!!

Bye Bye !!

6 Juli 2010



Jaha idag har man jobbat också är helt slut i armarna hehe. Men det är mycket rökpauser och sånt och alla kan ju inte göra allt samtidigt när vi är så många på jobbet men det går bra ändå :)
Idag vart vi inte klar med den skolan vi höll på med men det gör vi imorgon på morgonen ska ni se:) sen blir det vidare till något annat ställe:)
Ja efter jag hade jobbat så blev det hem och byta om och lite så och sen kom henke och hämtade mig och det blev att åka ut till odensbacken och så klippte jag Totte och Gelo :) Roligt Roligt :)
Imorgon blir det att jag ska ha med mig mitt nattlinne hem till hallden haha ska övernatta där för att morsan slutar så tidigt och det blir ju närmare för mig att ta mig någonstans och jag kan ju sova lite längre för den delen också om jag sover där haha Nu är det inte många dagar kvar tills helgen längtar som fan tills på fredag eftermiddag då dra jag och henke till Power meet det ska bli jätte kul :) !!
Har längtat efter det hela året :)


Men nu blir det sängen är helt slut efter idag!
Nattiii

5 Juli 2010



Jahap nu har jag börjat på det nya jobbet som städtant:P Det jobbet är helt okej det är bara att blita ihop! Det är bättre än att jobba som dagis fröken!! :)
Har inte skrivit på så länge orkar inte så mycket nu när jag jobbar :p men det kommer ska ni se:)
Nu blir det sängen är helt död och mitt huvud håller på och sprängas! :(

Nattiiii <3

RSS 2.0