28 Juni 2010

Det händer mycket i mitt liv just nu. Jag vill men jag vill samtidigt inte. För jag vill inte bli ledsen igen... Så som ja blivit förut när vi var tillsammans. Jag vågar men samtidigt vågar jag inte..


19 juni 2010



Ja igår hade jag gjort min första vecka som dagis fröken :) herregud säger jag bara ja har sakt förut att ja inte ska ha barn men ångrat mig lite men nu, nu vet ja verkligen att ja inte ska ha barn än.
Ja är helt slut när man kommer hem där ifrån. Högljuda skriker om dom inte får som dom vill. Men vissa är söta också så :)
Men ja vet också iallafall att ja inte ska jobba som dagis fröken i framtiden :P haha
hehe igår så längtade man bara att tiden skulle gå snabbare så man fick komma hem :P Och lägga sig och döö! :P
Hehe ja nu är det bara två veckor kvar tills man slutar på det jobbet och sen börjar på det ändra som städtant :P Kanon!!!



11 Juni 2010

Ja nu har man ätit frukost nu åker man snart till nya jobbet som dagis fröken.
Är lite nervös faktis.. Men det kommer nog gå jätte bra :) Synd bara att det är så dåligt väder. Har inte dom bästa kläderna och skorna idag .. Skriver kanske lite senare

Henrik Sjödin!<3

// Evelina

10 Juni 2010



Ja man vaknade hos Henrik imorse vid halv 1 skönt att sova länge.
Sen blev det att äta, Herregud vad trött ja blev efter det. Sen kom Henrik hem vid 5 och han blev glad över att jag hade städat :) tur det! :) hehe.
Jaaa så börjar man imorgon och jobba med småbarn. Imorgon börjar jag på Backagården och jobbar där i 3 veckor och efter det så jobbar jag i kumla på tekniskaförvaltningen i 2 veckor sen har jag sommarlov igen :)

Kyss o smek..


7 Juni 2010

Nu har man inte skrivit på ett tag igen men men ska försöka bli bättre på det.
I fredags så slutade jag skolan. Sköööönt kan man ju lugnt säga!! Så nu är det sommarlov:p
Kussefin tog studenten och massa andra gjorde det med :) Mycket folk var så fina!
Var hos bella och gratta henne sen blev det att gå till stadsparken och så träffade man massa roliga folk där och sen blev man hämtade av henke och alla muppar och sen åkte vi runt massa på stan.
Vi blev stoppade av polisen och dom sa att man inte fick spela så hög musik, då kunde vi få förbud att vara i stan. Herregud det är en gång om året det är studenten du får man förfan låta folk åka runt och spela musik och härja!
I lördags så var jag och henke bara hemma hela dagen, skruvade bort hans fram kofongare sen så blev det att ligga och dega framför tv hela kvällen :)
Söndagen var också bara lugn, åkte in te stan på kvällen och handlade donken och sen åkte vi hem och tittade på film lite.
I morse så åkte jag till mitt sommarjobb och presenterade mig och fick mina tider. Från 8 till halv 5. Det är inte så jobbigt att jobba på Dagis det kommer säkert bli kul :) Det är barn mellan 1-3 år på en avdelning och sen från 3-5 år :P hehe det kommer blir skit bra det där Evelina ska bli dagis fröken i 3 veckor över sommaren!
Jag börjar redan på fredag för dom hade studiedag på måndag när jag skulle börja:) Längtar faktis lite :)
Ja nu ska man se vad man kan hitta på i veckan då :) Något rooolliiiiigt!!!!!!

Puss och Kram!!


RSS 2.0